• Str. Dr. Louis Pasteur Nr. 49, Sector 5, zona Cotroceni, Bucuresti
 • Program 24/7

Cine suntem

Birou de traduceri autorizate

NB Traduceri reprezinta unul dintre cel mai bine cotate birouri de traduceri autorizate si legalizate din Bucuresti.
Echipa noastra de experti este aici pentru a te asigura ca proiectele tale sunt livrate la timp si in bugetul promis de fiecare data.
Iti punem la dispozitie o gama variata de servicii specializate in traduceri autorizate, tocmai pentru a veni in intampirarea nevoilor tale si pentru a duce la bun sfarsit proiectele pe care le desfasori.

Pentru fiecare proiect in parte, timpul de livrare este mereu cel solicitat de client, iar pretul este comunicat inca de la bun inceput.
Mizam pe preturi corecte si rapiditate in livrare, doua dintre cele mai importante atribute in relatia cu partenerii nostri de business.
Fiecare traducere in parte presupune mai mult decat o simpla interpretare a cuvintelor din si intr-o limba straina. Ea presupune alegerea termenilor potriviti, un limbaj articulat, contextualizare si expertiza in domeniul de lucru. In plus, necesita experienta indelungata si corectitudine aplicata.

Toti traducatorii si interpretii cu care colaboram sunt absolventi ai facultatilor de limbi straine si autorizati de Ministerul Justitiei, parte dintre ei nativi ai limbilor vorbite. In plus au abilitati terminologice in conformitate cu domeniul de activitate.
Experienta de lucru in domenii diverse si abilitatile lingvistice dovedite in timp le confera traducatorilor si interpretilor viteza de lucru si capacitatea de a gasi cele mai potrivite solutii. Astfel, ei transpun cat mai fidel in limba target proiectele traduse, indiferent de contextul cultural.

Misiune

Clientul este pe primul loc!    

Viziune

Principalul tau partener de business!    

Valori

Transparenta, flexibilitate si corectitudine.

Brand

Valoare, profesionalism, experienta.

Evolutia noastra in ani:

 • Inceputul

  2004 este anul in care am facut primii pasi in domeniul traducerilor autorizate. Ne-am pus bazele in domeniu, am invatat fiecare proces in parte si ne-am specializat alaturi de o echipa puternica de traducatori autorizati. In permanenta am mizat pe entuziasm si ne-am focusat pe nevoile clientilor nostri.

  Acesti factori au fost esentiali in dezvoltarea business-ului pe termen lung.

 • Echipa

  In anul 2006 ne-am extins echipa si am facut prima repozitionare de brand.

  Inca de atunci, echipa noastra creste numeric de la un an la altul.

 • NB Positive Group

  Din 2011 suntem NB Positive Group. Este anul in care ne-am extins considerabil echipa si, implicit, numarul de experti cu care colaboram.

  Astfel, am ajuns sa colaboram cu peste 150 de traducatori autorizati si sa acoperim traduceri din si in peste 30 de limbi straine.

 • Domenii noi

  In 2014 am dublat numarul de colaboratori. Iar acest lucru ne-a permis sa abordam noi industrii si domenii de activitate.

  In plus, am optimizat timpul de livrare pentru fiecare serviciu in parte. Iar de atunci, acest lucru a devenit o componenta esentiala a business-ului nostru.

 • O noua imagine

  In 2017 ne ocupam de proiecte noi, de anvergura.

  Revenim cu un nou site si proiecte special gandite pentru o colaborare de lunga durata.

Acreditari

Suntem aici pentru a te asigura ca proiectele tale sunt livrate la timp si in bugetul promis.