• Birou de traduceri NB Traduceri. Contact: Str. Dr. Louis Pasteur Nr. 49, Cotroceni, Sector 5, 050534 Bucuresti
  • Preluam comenzi 24/7 si in regim de urgenta

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente traduceri autorizate si interpretariat

Afla rapid raspunsul la intrebarile frecvente legate de traduceri autorizate, traduceri legalizate, servicii de interpretariat, apostilari si supralegalizari. Cere acum o cotatie de pret daca esti interesat(a) de pretul unei traduceri autorizate specifice sau de servicii de interpretariat. Noi iti raspundem in 15 minute!

Descopera lista de preturi si serviciile aferente: traduceri autorizate, traduceri legalizate, servicii de interpretariat, apostilari si supralegalizari.

Traducem in si din peste 30 de limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, neogreaca, sarba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, persana, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, chineza, hindi, latina, slovena, japoneza, macedoneana, daneza.

traduceri-autorizate-si-interpretariat-nbtraduceri

 

Ce reprezinta o traducere autorizata?

Este traducerea efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Autorizarea traducerii se face prin aplicarea stampilei traducatorului impreuna cu semnatura acestuia pe documentul tradus si pe copia acestuia. Descopera preturile pentru traduceri autorizate.

Cine are nevoie de servicii de interpretariat?

Serviciile de interpretariat sunt o componenta importanta de dezvoltare a unui business. Conferinte, intalniri de business, prezentari, workshop-uri, medieri, semnari notariale, negocieri oficiale etc. Toate au in comun prezenta unui interpret translator care faciliteaza traducerea profesionala intre partile implicate. Cere acum o cotatie de pret.

Cand e necesara o apostilare / supralegalizare?

Supralegalizarea reprezinta o legalizare a unei legalizari deja existente. Fiecare document sau traducere ce urmeaza sa fie recunoscute in strainatate necesita o vizare cu apostila, conform conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961. Solicita acum un serviciu de apostilare sau supralegalizare.

Ce reprezinta o traducere legalizata?

Traducerea legalizata este o traducere autorizata ce beneficiaza de o incheiere de legalizare a semnaturii traducatorului in baza unui specimen de semnatura depus, atasata de catre biroul notarului public.

Cere o cotatie de pret

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 021.794.52.22 / 0787.546.885 sau office@nbtraduceri.ro

EN