• Birou de traduceri NB Traduceri. Contact: Str. Dr. Louis Pasteur Nr. 49, Cotroceni, Sector 5, 050534 Bucuresti
  • Preluam comenzi 24/7 si in regim de urgenta

Servicii

Servicii traduceri autorizate si interpretariat

“We speak your language" si acesta nu este doar un slogan! Multumita echipei extinse de traducatori autorizati, oferim o gama completa de servicii traduceri autorizate, traduceri legalizate si interpretariat in si din peste 30 de limbi straine, ce acopera toate nevoile clientilor nostri. Ne ocupam de tot, de la traduceri autorizate si servicii de interpretariat, la traduceri legalizate, apostilari si supralegalizari. Preluam orice tip de document si traducem orice fel de continut, pastram formatul initial si tinem cont de modul optim de livrare al continutului.

Ne-am specializat in livrarea traducerilor in diverse domenii: juridic, tehnic, medical, comercial, software, marketing, vanzari, auto si multe altele. Astfel, ne pozitionam drept unul dintre cele mai bine cotate birouri de traduceri autorizate si interpretariat din Bucuresti.

Traducerile autorizate de calitate si proiectele desfasurate sunt dovada clara ca suntem principalii parteneri de business pentru mai mult de 2.000 de clienti corporate sau persoane fizice.

Alatura-te si tu listei de clienti NB Traduceri! Descopera serviciile complete de traduceri:

servicii-traduceri-autorizate-nbtraduceri

Servicii traduceri autorizate

Traducem in si din peste 30 de limbi straine: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, neogreaca, sarba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, persana, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, chineza, hindi, latina, slovena, japoneza, macedoneana, daneza. Si acoperim peste 50 de perechi lingvistice.

Cere o cotatie de pret pentru servicii traduceri autorizate complete!

Birou traduceri legalizate

Traducerea legalizata presupune incheierea de legalizare a unui notar public. Aceasta incheiere certifica faptul ca traducatorul este autorizat de Ministerul Justitiei si semnatura lui este autentica. Asadar, se pot legaliza doar documentele ce beneficiaza de traducere autorizata.

Foarte important: pentru a legaliza o traducere este nevoie de prezentarea documentului original in fata notarului public.

Pretul pentru legalizarea unei traduceri autorizate este 60 lei / document.

servicii-traduceri-legalizate-nbtraduceri

Servicii de interpretariat

Serviciile de interpretariat faciliteaza comunicarea interculturala exact in momentul in care aceasta are loc. Sesiunile de interpretariat se intampla exact in mijlocul actiunii, fie ca vorbim despre o conferinta internationala sau o intalnire medicala.

Cu peste 1.000 de ore de interpretariat livrate in fiecare an si o echipa extinsa de interpreti, facilitam orice tip de comunicare, indiferent de domeniu sau limbile straine traduse.

Oferim servicii de interpretariat consecutiv, simultan, la notariat, pentru semnare acte notariale, prin video call, telefonic etc. cu preturi incepand de la 300 lei / h. Unitatea minima de tarifare este o ora (1h). Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata: office@nbtraduceri.ro!

Servicii apostilari / supralegalizari

Apostila este un certificat eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in tara respectiva, ce urmeaza sa fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei.

In Romania se pot apostila doar acte emise de autoritatile romane. Indiferent ca se apotileaza o copie legalizata notarial sau o traducere legalizata, originalul actului trebuie sa fie emis de autoritatile din Romania.

Serviciile de apostilare si supralegalizare presupun costuri suplimentare.

servicii-apostilari-supralegalizari-nbtraduceri

Cere o cotatie de pret

Iti stam la dispozitie cu informatii necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 021.794.52.22 / 0787.546.885 sau office@nbtraduceri.ro

EN