• Adresa Birou Traduceri: Str. Dr. Louis Pasteur Nr. 49, Sector 5, Cotroceni, 050534, Bucuresti
  • Preluam comenzi 24/7

Servicii

Servicii disponibile

Traducem in si din peste 30 de limbi straine cu ajutorul traducatorilor autorizati, cu experienta in domeniul in care activeaza sau vorbitori nativi.

Pentru fiecare proiect in parte, timpul de livrare este mereu cel solicitat de client, iar pretul este comunicat inca de la bun inceput.

Mizam pe preturi corecte si rapiditate in livrare, doua dintre cele mai importante atribute in relatia cu partenerii nostri de business.

  • Traduceri autorizate
  • Traduceri legalizate
  • Interpretariat
  • Supralegalizari / apostilari

NB Traduceri iti pune la dispozitie o gama variata de servicii specializate in traduceri autorizate, tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor tale si pentru a duce la bun sfarsit proiectele pe care le desfasori.

Preluam documente in orice format (Word, Excel, PPT, PDF, JPG etc.), 24/7. Trebuie doar sa ne trimiti cererea ta, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o cotatie de pret. In plus, livram proiectele finale si prin curier, trebuie doar sa ne anunti!

Cere o cotatie de pret: 021.794.52.22

Sunt servicii asociate traducerilor autorizate.

La NB Traduceri punem la dispozitia clientilor nostri servicii de legalizari notariale pentru traducerile efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.

Cere o cotatie de pret:

office@nbtraduceri.ro sau 021.794.52.22

Serviciile de interpretariat sunt o componenta importanta a business-ului, asadar acordam o atentie speciala colaborarilor cu partenerii nostri. Fie ca discutam despre conferinte sau intalniri de business, ne ocupam de personalizarea fiecarui serviciu de interpretariat in parte, tinand cont de preferintele clientului.

Interpretariat consecutiv, simultan, la notariat, pentru semnare acte notariale etc. Indiferent de ocazie (conferinte, seminarii, targuri si expozitii, vizite oficiale, intalniri de afaceri, prezentari), serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt disponibile atat in Bucuresti, cat si in tara.

Supralegalizarea unui document reprezinta o legalizare a unei legalizari deja existente. Fiecare document sau traducere ce urmeaza sa fie recunoscute in strainatate necesita o vizare cu apostila, conform conventiei de la Haga din 5 octombrie 1961.

NB Traduceri ofera clientilor sai servicii de supralegalizare / apostilare documente la cerere.

Cere o cotatie de pret 24/7, iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil:

021.794.52.22 sau 0787.546885

Suntem aici pentru a ne asigura ca proiectele tale sunt livrate la timp si in bugetul promis